The Ultimate Guide To ayakkabi standi

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1500 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO BEDAVA.

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 commonı tarafından belirtilen two hundred Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

1100 N batmaya dayanıklı Kevlar ara taban, delici cisimlere karşı tam koruma sağlar. Bu metallic içermeyen taban, dayanıklılığını Kevlar teknolojisinden alır ve hem güvenlik hem de hafifliği bir arada sunar.

Ekonomik tabanı nedeniyle lüks phase ile ciddi bir fiyat avantajına sahip olan marka; bu özelliği ile ciddi satış rakamlarına ulaşmıştır.

İç tabanlık aynı zamanda ekstra rahatlık sağlar, bu sayede kullanıcılar uzun saatler boyunca konforlu bir şekilde çalışabilir.

Yan binada bulunan Memorial Çocuk Hastanesi’ndeki çocukları eğlendirmek için güzel bir şeyler iş ayakkabısı kışlık yapmanın iyi bir fikir olacağına inanarak kolları sıvamış ve harika bir fikir ortaya koymuş.

Spor ayakkabı nasıl temizlenir sorusuna cevap olarak çeşitli ayakkabı bakım ürünleri ve mendillerle silerek temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz yanıtı verilir.

Öncelikle ESD kelimisenin açılımını yapalım. ESD “Elektrostatik Deşarjın” kısaltılmasıdır. Statik Elektrostatik deşarjları her gün yaşayabileceğimiz fiziksel bir durumdur.

Güvenlik ayakkabıları iş ayakkabıları S3 çelik burunlu erkekler için kadınlar iş ayakkabıları kadın güvenlik spor ayakkabı spor ayakkabıları Sportif koruyucu ayakkabılar alabilen ayakkabıları

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

UNI TS EN ISO 20345 = Kişisel Koruyucu Donanım - Genel kullanım için güvenlik ayakkabısı spesifikasyonları. Parmak uçlarına takılan bu ayakkabı, kullanıcıyı 200J'de sağlanan koruma ve kırılma darbelerine karşı en az 15 kN basınç yüküne karşı korur.

Hele bir de çalışma ortamınızda iş ayakkabısı tabanlık uzun süreayakta kalmak zorundaysanız durum daha da dikkate değer. Hal böyle olunca ayaklarınız için gereken rahatlığı ve konforu en iyi şekilde sağlamanız gerekmektedir.

Kimyasal Direnç: Kimyasal maddelere maruz kalınan işlerde, ayakkabı malzemesinin bu maddelere karşı dayanıklı olması sağlanmalıdır.

Aynı zamanda, ergonomik tasarımları sayesinde rahatlık sağlayarak iş ayakkabısı uvex uzun süreli kullanımda bile yorgunluğu azaltır.

Report this wiki page